Ledige Kontorer

Vi har et enkelt ledigt lokale som er opsagt til fraflytning til sommer – men lejeren kan flytte hvis der kommer en interesseret – lokaler er velegnet som kontor til en eller to personer – eller som klinik.

Klik her for at se en PDF fil, med grundplan over kontorfællesskabets område.

Oplysninger om lokalerne:

Kontorerne fra brutto 25 m² til 50 m². Uden for lokalerne er der adgang til møderum, køkken og toiletter.

Huslejen ligger fast frem til 30-06-2020 og udgør kr. 558,74 pr. m² pr. år samt ligger forbrug fast med kr. 259,36 pr. m² pr. år. Dog stiger husleje og forbrug med inflationen

Dertil kommer andel af fællesudgifter til kontorfællesskabets drift til fælles rengøring (ikke eget kontor), administration, kaffe, the m.m.
Disse udgifter udgør cirka kr. 100,00 pr. m² pr. år, men afhænger af hvad vi i fællesskab beslutter. Der er ikke planlagt ekstraordinære udgifter i de kommende år.

Der betales 3 måneders depositum af husleje og forbrug plus moms – samt et momsfrit driftslån til kontorfællesskabet på kr. 5.000,00.

Kontorerne er en del af kontorfællesskabet, som er non-profit – det betyder at udgifterne fordeles hvert kvartal.

Hvis du er interesseret i et af lokalerne, så kontakt Leo Lund på telefon 28 19 82 88 eller e-mail info@dengamlebanegaard.dk

Du er meget velkommen til at aftale et møde – hvor du kan se vores kontorer – og få en snak med de øvrige lejere om kontorfællesskabet.