Idegrundlag for kontorfællesskabet

Ideen til kontorfællesskabet opstod i efteråret 2005, og blev en realitet i februar 2006, hvor 6 firmaer, lejede 452 m² på 1. sal (halvdelen af etagen) og fordelte lokalerne imellem firmaerne.

Lejerne deltager som musketerer, dvs vi hæfter “en for alle og alle for en”. Det giver den fordel, at vi alle hjælper med at få kontorfællesskabet til at fungere og få det lejet ud.

Pr. 1. juni 2017 har vi indgået en rigtig god tillægsaftale med ejeren – som løber til 30. juni 2020. Aftalen betyder at vi IKKE (som hidtil) betaler for tomme kontorer og betaler fast 558,74 i husleje pr m² pr år samt fast kr. 259,36 pr m² pr år til varme, vand, el, vicevært, renovation m.m. Dog stiger lejeydelsen selvfølgelig med inflationen.

For mange af lejerne ville alternativet være at drive virksomheden hjemmefra, men så mangler man dels samværet med andre i dagligdagen og dels så er det ikke så præsentabelt at tage forretningsforbindelser med i et privat hjem.

Fordelene ved et kontorfællesskab er mange – vi får vendt hverdagens små opgaver med hinanden og holder bl.a. fælles julefrokost.

Vi har 12 kontorer fra 23m² til 68m².

På de følgende sider kan du læse mere om os – og se om der er ledige lokaler.